Achtergrond homepage
Logo Pinea Ontwerp
U kunt ons bereiken via:
06 29397253

tuin laten ontwerpen in Alkmaar

Wilt u graag een tuin laten ontwerpen in Alkmaar? Bent u op zoek naar een hovenier die gespecialiseerd in exclusieve tuinen? Dan zit u zeker goed bij Pinea Ontwerp. Wij hebben jarenlange ervaringin het ontwerpen van diversen exclusieve tuinen in de regio Alkmaar. Bekijk hiervoor zeker ons portfolio! Bij een exclusieve tuin moet u denken aan het gebruik van materialen of stijlen die niet standaard zijn. Natuurlijk kijken we samen met u naar uw wensen en eisen. Samen realiseren wij uw droomtuin. Van ontwerp tot aanleg en onderhoud kunt u bij ons terecht!

Exclusieve tuin laten ontwerpen in Alkmaar, voor de echte genieter!

Wij zijn van mening dat een tuin als doel heeft om van te kunnen genieten. Het is een verlengstuk van uw huis. Wat is lekkerder dan relaxen in de buitenlucht? Net zoals in uw interieur, zijn er op het gebied van tuinontwerp veel mogelijkheden. Wanneer u optimaal wilt genieten van uw tuin is een exclusieve tuin zeker iets voor u. Wij passen ons ontwerp volledig aan op uw wensen en stijl, maar dan net een tikje exclusiever dan de standaardtuin bij u in de wijk!

Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg

Wanneer wij voor u aan de slag mogen, kunt u kwaliteit verwachten. Niet alleen in het design maar zeker ook in de materialen die wij gebruiken. Bij een exclusieve tuin horen premium materialen. Wij werken enkel en alleen met de hoogste kwaliteit materialen en gereedschappen om uw droomtuin te realiseren.

Neem contact op!

Wanneer u uw tuin laat ontwerpen in Alkmaar, vereist dit meestal wel specialistisch onderhoud. Ook dit kunnen wij volledig voor u verzorgen, zie de pagina onderhoud voor alle informatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Pinea Ontwerp denkt graag met u mee!