Achtergrond homepage
Logo Pinea Ontwerp
U kunt ons bereiken via:
06 29397253

Op zoek naar een professionele hovenier voor tuinonderhoud in de omgeving van Alkmaar? Hovenier Pinea Ontwerp en Buitenleven helpt u graag met al uw tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Onze visie is doorslaggevend in het hoveniersvak. Het creëren van een echt buitenleven gevoel, daar gaat het bij ons om. Thijs Bloedjes is de eigenaar en heeft een scherpe blik, een luisterend oor en tevens veel creativiteit in huis. Wij leveren bovendien wat u in gedachten heeft en werken uitsluitend met hoogwaardige en verantwoorde producten. Met liefde voor de natuur en het hoveniersvak.

Tuinonderhoud uitbesteden

U wilt dat uw tuin er verzorgd uitziet en het hele jaar door straalt? Tuinonderhoud uitbesteden aan een professional scheelt niet alleen tijd maar ook energie en fysieke arbeid. Pinea Ontwerp en Buitenleven kan uw tuin periodiek onderhouden, tijdens de verschillende seizoenen bijvoorbeeld. Tuinklussen zoals het maaien van het gazon of het volledige tuinonderhoud zijn voor ons geen probleem. U kunt bovendien alle vormen van tuinonderhoud aan ons overdragen. Wilt u de mogelijkheden bespreken of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij komen ook graag bij u langs om de tuin te bekijken.

Tuinonderhoud BeverwijkTuinonderhoud klussen

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan de volgende klussen:

  • Bemesten en beplanten
  • Snoeien van bijvoorbeeld heesters en struiken
  • Bodembewerking
  • Beregening (kunstmatig water toevoeren)
  • Gazononderhoud, gras maaien
  • Ziekten en plagen weren
  • Onkruidvrij maken
  • Bomen kappen en snoeien
  • Border onderhoud

Contact tuinonderhoud in Alkmaar

Heeft u interesse in de hovenierswerkzaamheden van Pinea Tuinontwerp en Buitenleven? Wilt u ons bijvoorbeeld inhuren voor tuinonderhoud of andere tuinklussen? Wij zijn gevestigd in Limmen en tevens werkzaam in steden als Beverwijk, Castricum, Akersloot, Heemskerk, Heilo, Alkmaar en Heerhugowaard. Bel 06 29397253 of mail info@pineaontwerp.nl. Pinea Ontwerp is een professionele hovenier en gaat altijd vakbekwaam te werk. Wij realiseren op creatieve wijze uw tuin geheel naar uw wensen en binnen de gemaakte afspraken. Onze diensten zijn bovendien betaalbaar en uiteraard realiseren wij uw project binnen het gestelde budget. Klaar voor een perfect onderhouden tuin? Pinea Tuinontwerp helpt u graag!